Packa smarta kläder inför segelsemestern

Att packa kompakt och lätt inför semester på havet är inte lätt. Erfarna seglar kan ofta packa i sömnen men de första gångerna är det en utmaning att få med sig precis rätt kläder. Inför sommarens segelsemester är det framför allt lättare kläder som gäller.

Att välja sportiga kläder som fungerar för många tillfällen

Kläder som har flera funktioner är riktigt smart att packa med sig. Ska du exempelvis till Båstad sommartid är tenniskläder nästan ett måste. Vill du hitta snygga kläder med många funktioner? köp en tennisklänning från Tennisshopen. Där kan du hitta många snygga kläder till honom och henne men även juniorer.

Ett bra exempel är Nike Court klänning som passar lika bra på tennisbanan som utanför. Tennisklänningar har fördelen att vissa modeller påminner om solklänningar vilket gör att det blir lättare att kombinera packning.

Tenniskläder är i regel stilrena och enkla, det gör att de passar lika bra när du ska njuta av sommarkvällen på däck som när du ska spela tennis. För herrar är tenniströjor och andra överdelar sköna varma dagar även när det inte spelas tennis.

Missa inte regnjackan

Svenska sommaren bjuder på en hel del lågtryck med tillhörande regn. Faktum är att den mesta nederbörden i form av regn kommer under sommaren. Därför är regnkläder ett måste även på segelsemestern.

Praktiska lätta regnkläder skyddar både när du seglar och när du ligger i hamn. Tänk på att prova ut dem innan så du kan röra dig lätt. Eftersom skor gärna blir blötta är det bra att ha med ett extra par som hålls så torra som möjligt.