Bästa tipsen på produkter att ta med i necessären på båtsemestern

Att tillbringa en sommarsemester på en båt är en fantastisk upplevelse, men det kan också vara en utmaning att packa och förbereda allt som behövs för en bekväm och avslappnad resa. En viktig del av packningen är necessären, som innehåller alla nödvändiga produkter för att hålla sig fräsch och sund på sjön. I den här artikeln ger vi dig bästa tipsen på produkter att ta med i necessären för en lyckad båtsemester, inklusive en produkt som kan vara särskilt användbar för dem som lider av ledvärk.

Skydd mot sol och vind

Glöm inte solglasögonen!

Sol och vind är två av de vanligaste faktorerna som kan påverka din hälsa och välbefinnande på sjön. Det är därför viktigt att ta med produkter som kan skydda dig mot de negativa effekterna av UV-strålning och starka vindar.

Solkräm: Att använda solkräm är ett viktigt steg för att skydda huden från skadliga UV-strålar. Välj en hög solskyddsfaktor, minst SPF 30, och applicera den regelbundet under dagen. Kom också ihåg att använda en vattenfast solkräm om du planerar att bada eller dyka.

Läppbalsam: Dina läppar är också utsatta för sol och vind, och det är därför viktigt att ta hand om dem på samma sätt som resten av din hud. Använd ett läppbalsam med SPF 30 för att skydda läpparna från skador och torrhet.

Solglasögon: Förutom att ge dig en cool look kan solglasögon också skydda dina ögon från skadliga UV-strålar och starka vindar. Välj ett par som passar dig och som har en hög UV-skyddsnivå.

För lindring av ledvärk: CBD olja

Om du lider av ledvärk eller annan muskelvärk, kan det vara särskilt utmanande att resa på en båt där det ofta är fuktigt och blåsigt. En produkt som kan hjälpa dig att lindra smärta och ömhet är CBD-olja.

CBD-olja är en naturlig produkt som utvinns från hampa och har visat sig ha smärtlindrande och antiinflammatoriska egenskaper. Oljan kan inköpas på flera olika ställen, bland annat hos Hemply Balance – spana in deras hemsida för att köpa oljorna, hur de kan appliceras och intas för att lindra smärta och ömhet samt förbättra din rörlighet.

CBD-olja har också visat sig vara effektiv för att lindra ångest och sömnproblem, vilket kan vara särskilt användbart på en båt där det kan vara svårt att sova på natten på grund av buller och rörelse. För att ta reda på om det är något för dig, läs mer om Hemply Balance, dess innehåll och hur oljan kan minska symtom.

Hygien och hälsa

Att hålla sig ren och fräsch på en båt kan vara en utmaning, särskilt om du planerar att tillbringa mycket tid i vattnet eller

göra aktiviteter som kan göra dig svettig. Därför är det viktigt att ta med produkter som kan hjälpa dig att hålla dig hygienisk och frisk.

Handdesinfektion: Att tvätta händerna regelbundet är viktigt för att förebygga spridning av bakterier och sjukdomar. Men när du är på en båt kan det vara svårt att hitta en handtvätt. Ta därför med en handdesinfektion som du kan använda när du inte har tillgång till vatten och tvål.

Fotpulver: När du tillbringar mycket tid i stängda skor eller på däck kan det leda till fukt och lukt i fötterna. Ta med en fotpulver som kan hjälpa till att hålla fötterna torra och fräscha.

Första hjälpen-kit: En olycka kan hända när som helst, och det är därför viktigt att ta med ett första hjälpen-kit på båtsemestern. Se till att det innehåller bandage, plåster, antiseptisk kräm och smärtlindrande medel.

Med dessa tips kan du vara säker på att du har allt du behöver för en bekväm och avkopplande båtsemester.